~~ חזה עוף ממולא פרג ~~


טעים ומפתיע, המנה חגיגית במיוחד ומתאימה מאוד
לסעודת פורים. חג שמח


מצרכים
חזה עוף פרוס דק כמו של שניצל
פפריקה אדומה מתוקה
פטרוזיליה יבשה
כף אגוזים טחונים
כפית פרג
~
מילוי
בצל קטן קצוץ
שני שיני שום קצוצים
כפית ג'ינג'ר מגורד
כף אגוזים טחונים
חצי כוס פרג טחון
כפית גרד לימון
שלושת רבעי כוס מיץ תפוזים
חצי כפית אבקת מרק עוף
מלח - פלפל
~
פירורי לחם מעורבבים עם מעט פרג
ביצה טרופה עם כף מיץ תפוזים
.

הכנה
מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום ואת הג'ינג'ר
מצרפים את שאר המצרכי המילוי ומבשלים עד שהפרג מספח
את כל המיץ תפוזים - כעשר דקות, ומצננים
~
מניחים את החזות על משטח
מפזרים עליהם פפריקה מתוקה פטרוזיליה יבשה, פרג ואת האגוזים
בחלק התחתון של כל חזה מניחים מעט ממלית הפרג בצורת נחש שמן
מגלגלים ומהדקים עם שני קיסמים לכל גליל
שומרים במקפיא כחצי שעה

~
טובלים כל גלילה בביצה הטרופה ובפירורי לחם
מטגנים בכל הכיוונים
מסירים את הקיסמים ופורסים לשניים, קצת באלכסון

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

בכמה שניצלים מדובר ?