בס"ד
תבשיל
עם טעמים ים תיכוניים וצבעים משמחים. במהלך הצלייה הארוכה של העגבניות בתנור,
טעמן מתרכז עד שהוא נהפך למעדן ממש.
כדאי להכין מהן כמות כפולה: נהדר להגיש אותן לצד כל מנה בשרית ובשאר ימות השנה
הן משדרגות כל כריך.
|
||
~~ טאג'ין עוף בתאנים, שזיפים ושומשום ~~
|
||
טאג'ין
הוא תבשיל מהמטבח המרוקאי המתבשל לו לאט לאט. יש אין ספור גירסאות..הנה אחת מתוקה
וריחנית שאני אוהבת להגיש בכל
היזדמנות חגיגית: |
||
~~ כנפיים ברוטב צ'ילי ודבש ~~
|
||
טוב,
זה מסוג המאכלים שלבנות שלי לא נמאס אף פעם. וכמה שאני אכין, זה אף פעם לא מספיק פעם
הייתי מכינה את הכנפיים בתנור, אבל גיליתי שבבישול זה הרבה יותר טעים, הטעם ממש
נספג בכנפיים והן יוצאות עסיסיות |
|
|
~~ עוף בתנור בעשבי תיבול ושום ~~
|
||
המשך שבוע טוב, בשורות טובות, מרילין
|
~~ מכתבים מהמטבח, מתכונים וסיפורים ~~
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה