~~ מכתבים מהמטבח - מתכונים וסיפורים ~~

 
 

~~ טארט פרובנסל עם זוקיני ועגבניות ~~
 
 
טארט מקושט בירקות אביביים, מפיץ ניחוח רענן של עשבי תיבול. מפרובנס באהבה. טעים מקורי ויפה.
 
 
 
 
 
 
 
השבוע הצטרפתי לסדנת עוגות ראווה שהתקיימה אצל הקונדיטורית המוכשרת מלכי אדלר. זו לא הפעם הראשונה שאני מצרפת אליה - כבר הייתי ב 4 סדנאות אצלה ואני שוקלת לבקש כרטיס "הנוסע המתמיד"
(-:
 
 
 
איך אתם מסתדרים בלי בשר? חצפורי בשבילי
אתמול הכנתי לחברה בבית  מאפה מצורת סירה. לצערי לא הספקת לצלם את המאפה כהוא יצא מהתנור – אצטרף להכין שוב כדי לרשום על זה רשומה מסודרת. בגדול מדובר בבצק על בסיס יוגורט במקום מים, ובפנים יש תערובת של גבינות. טעים מאוד מאוד. הכנתי עוד גירסה,  בטעם פיצה -  אבל התמונה ממש גרועה. ניחה.
 
 
 
 
 
~~ פיצטונה~~
 
 
 
ארוחת ערב או צהוריים נהדרת. את הבצק מכינים בלי מאמץ, בפנים יש גם ירקות וגם דגים (טונה) אוהבים אותן וגם אפשר לקחת אותן לפיקניק.
 
 
 
~~ קוביות מנגו - ג'ינג'ר על קרם קוקוס ~~
 
קינוח טעים, רענן ומעולה בגירסתו הפרווה. לכבוד שבת קודש!
 
 
 
בשבת הבאה בע"ה יש לנו אורחים רבים. חשבתי שכדאי להכין כמה דברים מראש.
אז הכנתי.
גלידת פיסטוק
גלידת מוקה
עוגיות מושלגות שוקולד
עוגיות שקדים לימון
מעמול תמרים ואגוזים
פאי משמשים ופיסטוקים
פאי סגור שזיפים וקרם שקדים
עוגת מוס פסיפלורה שוקולד נוגט על בראוניז
פנאקוטה וניל
וזהוא נירה לי.
 
בשורות טובות, מרילין
 
 
 
 
 
 

 
 



אין תגובות: