Vin de grenade - recette en francais plus bas
משקה נהדר להגיש בסעודת החג: כהפסק בין מנת הדג למנת הבשר, כליווי לסעודה כולה או כמשקה לצד הקינוחים.
אפשר "לשחק" עם סוג היינות, הכנתי גירסה שבה שילבתי יין לבן יבש במקום האדום, היה נפלא, גם גירסה שכללה רק יינות מתוקים הייתה טובה מאוד (הורדתי ממנה את הסוכר).
מצרכים - כ- 6 כוסיות, תלוי בגודל הכוסות כמובן
2 כוסות יין אדום יבש
1 כוס יין אדום מתוק
2 כפות סוכר
מקל קינמון
כוס גרגירי רימון
סרט קליפת לימון (סליל באורך 4 ס"מ מקליפת הלימון, בלי החלק הלבן)
כף גדושה ג'לי פטל
הכנה
מכניסים לסיר את כל המצרכים ומחממים מבלי להביא לרתיחה כ- 30 דקות, משהים שעה למיזוג הטעמים, משליכים את מקל הקינמון ואת הסרט הלימון ויוצקים לכוסות הגשה. מגישים פושר או קר, מקושט בעלי נענע או תימין
Vin de grenade
Cuir a petit feu 30 minutes: 2 verres de vin rouge sec 1 verre de vin rouge sucre, 2 cas de sucre, 1 baton de canelle, 1 verre de grenade, 1 ruban de zeste de citron, 1 cas de gelee de mirtylle. Eteindre et laisser se reposer 30 minutes. Servir tiede ou chaud.
4 תגובות:
נהדר!!
אפשר להשאיר בכלי אחד את הכל ורק כשרוצים להגיש - להעביר לקעריות, או שהכל יתקלקל כך?
וואו - נראה מדהים - אני חייבת לנסות , זה יהיה שדרוג מדהים לשולחן החג!
בהחלט מעורר את החושים. רק מה זה בדיוק או כמה זה בדיוק סרט קליפת לימון?
כתיבה וחתימה טובה
אפשר לשמור ככד זכוכית יפה או כלי סגור, אני לא חושבת שזה יתקלקל.
הוסף רשומת תגובה