~~ פרפה תותים : קל להכנה וחגיגי ~~

Parfait a la fraise - recette en francais plus bas


שלושה מרכיבים עקריים יש כאן: ג'לי תות, תותים חתוכים לחתיכות קטנות ושמנת מתוקה. ההכנה קלה  ומהירה והתוצאה מפנקת וחגיגית.
לפני שמתחילים מסדרים מקומות לכל הכוסות כדי שיוכלו לשכב באלכסון.



מצרכים להכנה של 6 כוסות (גודל רגיל) או יותר אם מכינים בכוסות קטנים
שקית ג'לי תות
כוס תותים חתוכים לחתיכות
שמנת מתוקה (אפשר פרווה)
2 כפות פודינג וניל
אופציה: עוד שמנת מתוקה (אפשר פרווה)
לעיטור: תותים פרוסים, נענע


הכנה
מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל גבי האריזה, שומרים 1/3 בצד.
מערבבים את התותים החתוכים עם החלק הגדול של הג'לי, בעזרת כפית יוצקים לתוך הכוסות המונחים באלכסון, נותנים להם להתייצב לגמרי ורק אז מיישרים את הכוסות.

מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ושומרים 1/3 בצד בשביל העיטור.
מקפלים את שאר השמנת (החלק הגדול) לתוך הג'לי ששמרנו (אם הוא התמצק מדי מחממים מעט במיקרו ), ומעבירים לתוך הוכוסת בעזרת כפית.

מכניסים את יתר הקצפת לתוך שקית זילוף עם צנטר כוכב, מקשטים ומעטרים בתותים ונענע, אם רוצים.
הערה:, אם אתם רוצים המון קצפת לעיטור, כידאי להקציף עוד שמנת מתוקה אחת (עם מעט פודינג וניל)




Parfait a la fraise - recette en francais plus bas
Preparer de la gelee de fraise (paquet pour 6 personnes) et metter 1/3 de cote. Melanger 1 verre de fraises coupees en morceau avec les 2/3 de gelee et depose dans des verre en diagonal a l'aide d'une cuillere. Laisser refroidir completement avant de remettre les verres droit.
Monter 250ml de creme en chantilli avec 2 cas de pudding vanille et mettre 1/3 de cote. Melanger les 2/3 de chantilli avec la gelee mise de cote (si elle a durci on la rechauffe un peu au micro) et verser dans les verres.
Mettre en douille le reste de chantilli et decorer. Si cous vouler bcp de chantilli pour la deco, il faut encore 250 ml de creme.


המשך שבוע טוב
מרילין

3 תגובות:

LDH אמר/ה...

Hello Marilyn,
Your parfait are so beautiful! Thank you for the link back to my blog. I am so happy you were inspired and that I have the opportunity to visit with you.

Kindly, Lorraine

אורני אמר/ה...

אוי, זה נראה כל כך יפה, כל כך חגיגי, כל כך אלגנטי וכל כך טעים. כמו כל דבר שאת עושה, לא?

malca li אמר/ה...

איזה תמונות איכותיות ויפות,
רעיון מקסים
ללקק את האצבעות
נהנת מאוד באתר שלך