~~ אורז ברימונים וקשיו ~~

Riz aux grenades, persil et noix de cajoux

את האורז הזה הגשתי בט"ו בשבט שחל בערב שבת  - אין כאן הרבה עבודה, חוץ מאולי קילוף הרימון
אבל הטעם...והיופי.. בסופו של דבר עשים מִמַנה פשוטה זו מַנה חגיגית ומיוחדת..ממש טעימה. אפשר בהחלט לדחוס את הכל בתבנית מעוצבת ולהגיש כ"עוגה" (זה מה שעשיתי אבל אין לי
תמונה כי זה  הוגש לסעודה ראשונה) ואפשר
 כך, בתפזורת  בכלי גדול ויפה

מצרכים
שלוש כוסות אורז מבושל
שני בצלים גדולים קצוצים
חצי כפית הל טחון
רימון אדום ומתוק מפורק
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
מאה גרם אגוזי קשיו 
~
לקישוט: עוד מעט רימונים פטרזיליה וקשיו


הכנה
מטגנים את הבצל עד לצבע עמוק
מוסיפים את ההל, הרימון הפטרוזיליה והקשיו
מערבבים ומכבים
 שופכים את תערבות הרימונים על האורז ומערבבים
מגישים חם ומקשטים סביב
riz aux grenades, persil et cajoux
mon riz de tou bisvat

ingredient
3 verre de riz deja cuit  - chaud
2 oignons coupe fin
1/2 cuillere de cardamon moulu
1/4 de bouquet de persil coupe fin
1 grenade epluche en graine
100g de cajoux

preparation
faire revenir les oignons jusque bronse
rajoute cardamon grenade et persil, melanger et eteindre
melanger avec le riz
decorer avec encore un peu de grnades, persil et cajoux
servir chaude

4 תגובות:

עמליה אמר/ה...

איזה שילוב נפלא של טעמים ושל צבעים,
מקסים,
תודה

אולגה אמר/ה...

כל כך צבעוני וחגיגי!
קניתי. כל הכבוד. :)

fairy_mi אמר/ה...

איזה רעיון משגע!
טעם נפלא והצבע יפהפה
אהבתי מאוד!
כל הכבוד על היצירתיות

piroulie אמר/ה...

Ton riz est vraiment très original
Il faudra que j'essaye !
bisous