~~ בטטה במשבצות ~~

Patate douce avec grillage
טוב, לא ממש מתכון, אלה יותר הצעת הגשה
בוחרים בטטות מאורכות. שוטפים אותן היטב (לא
מקלפים) וחותכים אותן לשתיים , לאורך. י
בעזרת גלגלת חדה (או סכין) חורצים בבשר הבטטה קווים
לאורך ולרוחב, כדי ליצור משבצות
מברשים בשמן זית, מפזרים מעט מלח גס ואופים
בלי כיסוי
עד שמוכן
אפשר להגיש ליד רוטב טחינה לבנה או ירוקה
אפשר גם להגיש עם יוגורט עזים, או יוגורט מעורבב
עם מעט פסטו בזיליק או כוסברה או מטבל גבינה וכוסברה

/
אפשר גם בלי רוטב כלל, פשוט לזלף עוד מעט זמן זית
מעט חוטי רוזמרין..הממממ כמה פשוט, כמה טעים
Patates douce avec grillageacheter patates douces fines et longues
bien lavez et couper en 2 dans le sens de la longueur
avec une roue a couper la pizza faire de entraille profonde
dans les deux sens pour faire des carres
passer de l'huile d'olive avec pinceau
mettre gros sel et passer au four a decouvert
jusque pres.
servir avec yaourts, thina, ou huile d'olive + romarin




תגובה 1:

fairy_mi אמר/ה...

אין ספק שאסטטיקה והקפדה על צורת ההרגשה תורמת לתוצאה הסופית
אחרי הכל אוכלים גם עם העיניים, לא? :)
ובמקרה הזה הפיתרון שנתת הוא אכן פשוט
אבל נראה כל כך יפה :)
פשוט מקנה לבטטה מראה מקסים
אהבתי!