~~ קציצות בשר בניחוח מרוקאי ~~

Boulettes de viande sauce marocaine
תבשיל קציצות בטעם של בית - מוגש עם אורז או קוסקוס זה מסוג המאכלים שאין מה להחזיר למקרר
מכינים, אוכלים, שוטפים את הסיר.י
אין מצב לקציצה שתשאר בודדה יש תמיד נשמה טובה שתדאג לגאול אותה מייסוריה ובמהרה . הערה: אפשר להמיר את האפונה בשעועית ירוקה


מצרכים - לקציצות
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור כוסברה
בצל גדול
שלוש כפות בצל מטוגן
ביצה
חצי כוס פירורי לחם
חצי כפית קינמון
מלח - פלפל
~
מצרכים לרוטב
בצל גדול קצוץ דק
כ- 10 שיני שום קצוצות
צרור כוסברה קצוץ
עגבניה פרוסה
כך רסק עגבניות
שקית אפונה עדינה קפואה
כפית וחצי כורכום
כפית שטוחה קינמון
כפית וחצי פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כמון
מלח - פלפל
שתי כוסות מים
.
.
הכנה
טוחנים ביחד את מצרכי הקציצות פרט לבשר עד לקבלת מרקם אחיד
שמים בקערה את הבשר יחד עם הירק ומערבבים היטב. נותנים לנוח כחצי שעה אם אחרי זמן זה הבשר רך מדי (אי אפשר ליצור קציצות) מוסיפים עוד מעט פירורי לחם ושומרים במקרר
~
מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום מצרפים את שאר המצרכים ומבשלים מכוסה כ- 20 דקות
יוצרים קציצות קטנות ושמים אותן בסיר מבשלים מכוסה עוד כ- 40 דקות

5 תגובות:

Saveurs et Gourmandises אמר/ה...

Un plat qui semble très savoureux.
A bientôt.

bigjack אמר/ה...

מרילין זה נראה מדהים ביופיו
ואני בטוח שגם בטעמו :-)
♥♥

אנונימי אמר/ה...

אין המאכלים האלה מאכלי בית טובים ומנחמים!!
מעולה מרילין

שונט
][

שיפר לו רונר אמר/ה...

יאמייי

אנונימי אמר/ה...

Ӏ'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days.

My weblog - http://www.prweb.com/