הנה סלט פשוט ומרענן..לכאורה עוד תותים, אבל כאן הרוטב והטרגון נותנים "טוייסט" והפתעה נעימה ביותר פעמיים הגשתי מנה זו - פעם כסלט פתיח לארוחה ופעם לנעילת הארוחה, אני לא יודעת להגיד איזה היה יותר מתאים - בשני המקרים התענגנו
.
.
.
מצרכים
חצי קילו תותים שתופים וחצויים
שני גבועלי טארגון שתופים - עלים מופרדים וגזורים
שלוש כפות שמן זית
שלוש כפות אבקת סוכר
שתי כפות חומץ בלסמי
שני גבועלי טארגון שתופים - עלים מופרדים וגזורים
שלוש כפות שמן זית
שלוש כפות אבקת סוכר
שתי כפות חומץ בלסמי
הכנה
מסדרים את התותים בכלי הגשה / או כלים אישיים
מפזרים מעל התותים את עלי הטארגון
בסיר קטן מצמצמים את החומץ לחצי ומורידים מהאש
בעזרת כף עץ, מוסיפים את השמן זית והסוכר ומערבבים היטב
שופכים על התותים
.
בעזרת כף עץ, מוסיפים את השמן זית והסוכר ומערבבים היטב
שופכים על התותים
.
.
מתוך
תגובה 1:
איזה שילוב מעניין, אהבתי מאוד!
מכינה רבות תותים בבלסמי, זה הולך מעולה ביחד
אבל עם הטרגון בטוחה שזה משגע!
קליל ומרענן, בדיוק מה שאני אוהבת
תודה יקירה!
הוסף רשומת תגובה