הנה סלט נהדר שאפשר להכין תוך כדי שממנגלים
וכך אכלתי אותו בפעם הראשונה..בזמן שצלינו נתחי כבש על המנגל
אדון יהודאי תפס פינה בצידו וקלה בדבקות את הירקות. כשהגיע
שלב האכילה, הוא פרש למטבח, תיבל ערבב
והגיש את הסלט הנהדר כשפרוסות דקות של פלפל חריף ירוק
מקשטות אותו. ומי שלא יודע, אז אדון יהודאי הוא אלוף הסלטים
~
כאן הוגש בלי פלפל לטובת העדינים שבינינו
מצרכים
שני חצילים
שתי גמבות
שלוש שיני שום קצוצות
מיץ מלימון
מלח - פלפל
שתי כפות שמן זית
אופציה / רצוי: חצי פלפל ירוק חריף פרוס דק
שתי כפות שמן זית
אופציה / רצוי: חצי פלפל ירוק חריף פרוס דק
.
הכנה
קולים את החצילים על אש גלויה ומוציאים את תוכנם לקערה
קולים את הגמבות, מקלפים, זורקים זרעים, שומרים נוזלים
קוצצים את הגמבות ומצרפים לחצילים
מוסיפים את המיץ לימון, מיץ הגמבות השמן והמלח ומערבבים
מקשטים בפלפל חריף אם רוצים
4 תגובות:
יאמממי !!!
תודה פונצ' יקרה
Mmmmmm !
סלט מעולה!!!
מאשרת
עשיתי כבר זה סלט שאימי היקרה גם מכינה כשהיא היתה בכושר..
נעמה לי התמונה
נשיקות ותודה יקירה
שונט
הוסף רשומת תגובה