בבית, הבטטות תמיד בביקוש! כאן המנה יכולה לשמש הן כתוספת
מוגשת ליד עוף/בשר או כחלק מירקות אנטיפסטי
מעולה להגיש באירוח מזנון . גם בתור סלט זה משו משו
.
.
שלוש בטטות חתוכות לאצבעות עבות
או לקוביות
שמן זית
מלח - פלפל גרוסכף ג'ינג'ר מגורד
חצי כוס בוטנים גרוסים
חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק או חצי כוס כוסברה קצוצה או שניהם
~
שתי כפות חומץ בלסמי
חמש כפות שמן זית
חצי כפית עד כפית שמן שומשום
שתי כפות דבש
.
.
הכנה
בקערה מערבבים את הבטטות עם הג'ינג'ר השמן זית
המלח והפלפל ומערבבים ביטב
המלח והפלפל ומערבבים ביטב
מסדרים בתבנית על גבי נייר אפיה ואופים עד שמוכן
מסדרים על גבי מגש הגשה
מערבבים את חומרי הרוטב ומטפטפים מעל
מפזרים בוטנים, כוסברה ובצל ירוק
כאן חתוך לאצבעות, מוגש עם בצל ירוק כתוספת
5 תגובות:
מרלין שרי, נראה נהדר יש לי רק 2 בטטות - אקנה היום עוד ואכין את המנה.
ו....כמובן שיהיה לך בקלות ובשעה טובה
ריקי
בהצלחה ותיאבון..והמון תודה
(-:
נראה טוב!!
זה נראה כל כך טעים!
טעים באחריות
(-:
הוסף רשומת תגובה