עכשיו זה גם טעים וגם חמוד
.
מצרכים
חמש מאות גרם גבינה לבנה 9%
שמנת חמוצה
בצל מגורד וסחוט
שתי שיני שום כתושות
חצי כפית מלח
כפית פטרוזיליה יבשה
כפית פפריקה אדומה
כפית קצח
חצי כפית פלפל שחור
שתי כפות מיונית
כף שמן זית
חמש מאות גרם גבינה לבנה 9%
שמנת חמוצה
בצל מגורד וסחוט
שתי שיני שום כתושות
חצי כפית מלח
כפית פטרוזיליה יבשה
כפית פפריקה אדומה
כפית קצח
חצי כפית פלפל שחור
שתי כפות מיונית
כף שמן זית
.
הכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה, עד לתערובת אחידה
מניחים מסננת מעל הקערה לניקוז נוזלים
מניחים בד חיתול על המסננת ויוצקים את תערובת הגבינה עליו
מרימים את שולי החיתול ומכסים בהם את פני הגבינה
מכסים את הגבינה בצלחת שטוחה ומעליה מניחים דבר מה בעל משקל
משהים בצד ל-6 שעות לפחות, כדי לנקז את עודף הנוזלים מהגבינה
הכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה, עד לתערובת אחידה
מניחים מסננת מעל הקערה לניקוז נוזלים
מניחים בד חיתול על המסננת ויוצקים את תערובת הגבינה עליו
מרימים את שולי החיתול ומכסים בהם את פני הגבינה
מכסים את הגבינה בצלחת שטוחה ומעליה מניחים דבר מה בעל משקל
משהים בצד ל-6 שעות לפחות, כדי לנקז את עודף הנוזלים מהגבינה
ועדיף יום שלם.
יוצרים כדורים קטנים ואם יש צורך מקפיאים ל- 10 דקות
יוצרים כדורים קטנים ואם יש צורך מקפיאים ל- 10 דקות
מגלגלים בפפריקה / שומשום / זעתר
פטרוזיליה יבשה / קצח / קימל
ושומרים במקרר
תגובה 1:
שלום
איזו גבינה מומלצת? נראה לי כי הגבינה הרגילה 9% - נוזלית מדי.
תודה חנה
הוסף רשומת תגובה