התוודעתי לשילוב הקשה הזה בערב שאירגנתי לעמיתים מעבודה
וזוהר היא זו שבאה, עם צנצנת מלאה ובכמה דקות הרכיבה את המנה
והשליחה לתנור שלי..ומאז..באופן קבוע אני מחזיקה צנצנת כזו
והדבלות שאתם רואים בתמונה..4 שנים יש להם...כן כן, ואני
על הטעם שלהם, ועל טעם נוזלי המשרה שלהם רק אגיד
שזה ממש לא חוקי
שזה ממש לא חוקי
~
מצרכים
דבלות
משמשים מיובשים
וויסקי או ברנדי או רום - מה שאוהבים
זיתים שחורים איכותיים, מגולענים, חתוכים לחצאים
גבינת עזים מסוג פרומעז
הכנה
שמים את הדבלות ואת המשמשים בצנצנת
ממלאים את הצנצנת בוויסקי - עד לכיסוי הפירות
משרים כך לפחות 24 שעות
אחרי ההשריה חורצים בכל פרי חתך לא עד הסוף
ומניחים בכל פתח חתיכת גבינת עזים וחצי זית
מסדרים את הפירות הממולאים בתבנית עם שוליים
שופכים את מי ההשריה עד לחצי גובה הפירות
מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני כ- 20 דקות
תגובה 1:
רעיון נחמד מאוד לחסל את הוויסקי שקיבלנו ואף אחד כאן לא שותה
הוסף רשומת תגובה