~~ חלה ליום העצמאות ~~


חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כפית מלח
שתי כפות סוכר
ביצה
כוס מים בנפח 250 מ"ל
רבע כוס שמן
~
הכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים
מוסיפים את שאר המצרכים ולשים 10 דקות
משמנים מעט את הבצק ומכסים
נותנים לתפוח כשעה עד שמכפיל את נפחו
לשים דקה ומחלקים את הבצק לשני חלקים שווים
חלק אחד מרדדים למלבן
חלק שני מחלקים ל- 6 רצועות
מסדרים את הרצועות על גבי המלבן - בצורת מגן דוד
מפתיחים כחצי שעה
מברישים בביצה מהולה במעט מים, מקשטים בשומשום
אופים בחום בינוני עד שמזהיב


חג שמח


שימו לב לחלה הנהדרת של נעמי

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

Tes recettes me tentent beaucoup est ce que tu as un blog en français ?

מרילין איילון אמר/ה...

piroulie, comme je te l'ai ecrit dans le message precedant, je n'ai pas l'equivalent en francais, mais pour sur j'aimerais bien! si tu t'interesse a qq chose en particulier n'hesite pas a me demander et je traduirais
maryline