איך אוכלים סלק שואלים אותי לעיתים תכופות, אז הנה סלט עם שילוב צבעים, טעמים ומהרקמים - פשוטים, ויחד עם זאת מצוינים, הוא אחד הסלטים הקובעים השולחן השבת.
סלט של חברתי ברכה משעריה, מסרה לי אותו לפני 9 שנים
מצרכים
ארבע סלקים שטופים
בצל פרוס לפלחים דקים
מיץ מלימון אחד
כפית סוכר
מלח - פלפל
שתי כפות שמן
הכנה
חותכים את הסלקים על קליפתם לרבעים
מבשלים במי מלח עד שרכים ומקלפים
חותכים לפלחים ושמים בקערה
מוסיפים את הבצל ומתבלים בלימון, מלח פלפל סוכר ושמן
מערבבים היטב, ואוכלים אחרי 12 שעות בערך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה