תוספת נהדרת בעלת טעם נעים לחיך וצבעים רכים
אפשר להחליף את הבטטה בגזר או בדלורית
ורצוי להכפיל מראש כמויות
מצרכים
כוס פתיתים
בטטה מגורדת דק
בצל קצוץ
כפית ג'ינג'ר מגורד
רבע כפית הל
הכנה
מבשלים את הפתיתים במים רבים מומלחים ומסננים
שוטפים מתחת לברז ושומרים בצד
שוטפים מתחת לברז ושומרים בצד
מטגנים בצל, מוסיפים את הבטטה, הג'ינג'ר ואת ההל
ומטגנים, מערבבים מספר דקות
מוסיפים את הפיתים, מערבבים היטב ומתבלים במלח - פלפל
מגישים חם
2 תגובות:
מרילין שלום,
הכנתי את המתכון ויצא מדהים !!!
תודה !!!
שלום לך, נכון, זה באמת טעים מאוד
תודה לך
הוסף רשומת תגובה