~~~~~~~~~~ פתיתים בבטטות וג'ינג'ר ~~~~~~~~~


תוספת נהדרת בעלת טעם נעים לחיך וצבעים רכים
אפשר להחליף את הבטטה בגזר או בדלורית
ורצוי להכפיל מראש כמויות


מצרכים
כוס פתיתים
בטטה מגורדת דק
בצל קצוץ
כפית ג'ינג'ר מגורד
רבע כפית הל

הכנה
מבשלים את הפתיתים במים רבים מומלחים ומסננים
שוטפים מתחת לברז ושומרים בצד
מטגנים בצל, מוסיפים את הבטטה, הג'ינג'ר ואת ההל
ומטגנים, מערבבים מספר דקות
מוסיפים את הפיתים, מערבבים היטב ומתבלים במלח - פלפל
מגישים חם


פתיתים בבטטות פתיתים בבטטות פתיתים בבטטות פתיתים בבטטות פתיתים בבטטות פתיתים בבטטות פתיתים בבטטות

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מרילין שלום,
הכנתי את המתכון ויצא מדהים !!!
תודה !!!

מרילין איילון אמר/ה...

שלום לך, נכון, זה באמת טעים מאוד
תודה לך