מצרכים
שני חלבונים
מאה גרם סוכר - עדיף אבקת סוכר
קורט מלח
כפית קקאו
ארבעים גרם שוקולד מריר מגורד גס או
שבור לחתיכות קטנטנות
.
קורט מלח
כפית קקאו
ארבעים גרם שוקולד מריר מגורד גס או
שבור לחתיכות קטנטנות
.
.הכנה
מחממים תנור ל- 120 מעלות
מחממים תנור ל- 120 מעלות
מקציפים את החלבוניםתוך כדי הוספת הסוכר והמלח
כשנוצר קצף יציב מוסיפים את הקקאו ואת שברי השוקולד
מערבבים בעזרת כף עץ
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת נייר אפיה
מורידים את החום ל- 100 מעלות ואופים שעתיים
כשנוצר קצף יציב מוסיפים את הקקאו ואת שברי השוקולד
מערבבים בעזרת כף עץ
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת נייר אפיה
מורידים את החום ל- 100 מעלות ואופים שעתיים
תגובה 1:
אנחנו עושות שיחות אירוטיות חמות ולוהטות ושיחות ארוטיות בוואצפ עם תמונות ומוכרות סרטי פורנו אישיים שלנו שצילמנו בבית, שלחו וואצפ לאחת מאיתנו לפרטים:
050-7534732 בר
055-2664759 דנה
055-9310377 ספיר
הוסף רשומת תגובה