העוף מתקבל רך ועסיסי מלווה ברוטב עדין וטעים. אפשר להגיש
ליד אורז לבן, אורז מוקפץ או אפילו פתיתים~
חשוב לא לחרוג מזמני הבישול, כדי לא לייבש את בשר
ליד אורז לבן, אורז מוקפץ או אפילו פתיתים~
חשוב לא לחרוג מזמני הבישול, כדי לא לייבש את בשר
מצרכים
חזה של עוף חתוך לקוביות בינוניות
חצי כוס קמח מעורבב עם כפית פפריקה אדומה ומלח
מעט שמןלרוטב
חצי כוס קמח מעורבב עם כפית פפריקה אדומה ומלח
מעט שמןלרוטב
שמן
חצי כרשה פרוסה דק
כוס וחצי מיץ תפוזים
רבע כוס יין לבן
כף רוטב סויה
כפית סוכר או דבש
כפית מרק עוף
מלח - פלפל
הכנהמטגנים את הכרישה במעט שמן
מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב, ומבשלים כ- חצי שעה
או עד שהרוטב מצטמצם בחצי
כוס וחצי מיץ תפוזים
רבע כוס יין לבן
כף רוטב סויה
כפית סוכר או דבש
כפית מרק עוף
מלח - פלפל
הכנהמטגנים את הכרישה במעט שמן
מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב, ומבשלים כ- חצי שעה
או עד שהרוטב מצטמצם בחצי
מקמחים את נתחי עוף ומנערים מעודף
מטגנים במעט שמן, דקה בכל צד
מטגנים במעט שמן, דקה בכל צד
ושמים אותם בסיר הרוטב - כולם ביחד
מבשלים שלוש דקות ומעבירים לצחלת הגשה
מקשטים במעט כרישה פרוסה מעל
מקשטים במעט כרישה פרוסה מעל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה