פתיתים בניחוח עדין - כאן מקושט במעט גזר
.
.אף פעם לא בישלתי פתיתים. לא מכירה את הדבר הזה
וגם לא זכור לי שאימא שלי הכינה לי. אבל הנה, דודה אילנה
הגיעה מהשוק עם שקית של פתיתים במשקל ואמרה: אהרוני אמר שצריך
לבשל אותם כמו ספגטי..אז לקחתי וזה מה שהכנתי
~
וגם לא זכור לי שאימא שלי הכינה לי. אבל הנה, דודה אילנה
הגיעה מהשוק עם שקית של פתיתים במשקל ואמרה: אהרוני אמר שצריך
לבשל אותם כמו ספגטי..אז לקחתי וזה מה שהכנתי
~
המנה מאוד טעימה, בעלת ניחוח עדין של שומר מתקתק
מצרכים
שתי כוסות פתיתים
שמן זית
בצל גדול קצוץ דק
ראש שומר קצוץ דק
שתי עגבניות מקולפות וקצוצות
מלח - פלפל
הכנה
מזהיבים את הבצל יחד עם השומר בשמן זית נדיב
עד שהם מתרככים
מוסיפים את העגבניות, מערבבים
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לקערה
מבשלים את הפתיתים במים רבים עד שהם מתרככים
מסננים ומזליפים מעט שמן זית תוך ערבוב
מכניסים לקערה יחד עם הבצל מערבבים ומגישים
שתי כוסות פתיתים
שמן זית
בצל גדול קצוץ דק
ראש שומר קצוץ דק
שתי עגבניות מקולפות וקצוצות
מלח - פלפל
הכנה
מזהיבים את הבצל יחד עם השומר בשמן זית נדיב
עד שהם מתרככים
מוסיפים את העגבניות, מערבבים
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לקערה
מבשלים את הפתיתים במים רבים עד שהם מתרככים
מסננים ומזליפים מעט שמן זית תוך ערבוב
מכניסים לקערה יחד עם הבצל מערבבים ומגישים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה