~~ נשיקות בשוקולד ~~

 נשיקות טעימות ביותר עם הפתעה בפנים: חתיכות קטנות של שוקולד מריר




מצרכים
שני חלבונים
מאה גרם סוכר - עדיף אבקת סוכר
קורט מלח
כפית קקאו
ארבעים גרם שוקולד מריר מגורד גס או
שבור לחתיכות קטנטנות
.

.הכנה
מחממים תנור ל- 120 מעלות
מקציפים את החלבוניםתוך כדי הוספת הסוכר והמלח
כשנוצר קצף יציב מוסיפים את הקקאו ואת שברי השוקולד
מערבבים בעזרת כף עץ
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת נייר אפיה
מורידים את החום ל- 100 מעלות ואופים שעתיים

אין תגובות: