~
הסוד של מאפינס מוצלח הוא במיעט בחישה, כלומר יש לערבב את המצרכים רק עד לקבלת תערובת הומוגנית
אחרת הבצק הופך להיות דחוס יותר, כמרקם של לחם
אחרת הבצק הופך להיות דחוס יותר, כמרקם של לחם
~
מצרכים
שתי כוסות קמח
שתי כפיות אבקת אפיה
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
שתי ביצים
רבי כוס שמן
שתיים עשרה קוביות שוקולד
חופן שוקולד צ'יפס
הכנה
בקערה מערבבים את כל המצרכים היבשים
מוסיפים את המיץ, הביצים, התמצית והשמן ומערבבים
משמנים היטב 12 שקעים מתוך תבנית מאפינס
ממלאים את השקעים ומשקיעים בכל אחד מהם קובית שוקולד
מפזרים מעט שוקולד צ'יפס ואפים בחום בינוני עד שמזהיב.
5 תגובות:
מרילין - איזה יופי! כמה פשוט וכמה נראה טעים!
תודה ריקי, באמת פשוט מאוד. מתכננת לנסות כמה ויראציות ממנה.
כי מבחינת היא עונה על כמה קריטטריונים חשובים לי
פשוטה
בחושה
בלי מרגרינה אלה שמן
פרווה
טעימה
מה עוד אפשר לבקש?
הכנתי את המאפינס השבוע
יצא טעים בסה"כ
רציתי קצת צבע וטעם של השוקולד בבלילה עצמה אז המסתי 4-5 קוביות והוספתי, אבל זה לא היה מספיק מורגש, פעם הבאה אנסה להוסיף יותר.
לדעתי גם הטעם של התפוז לא היה מספיק מורגש
אבל עדיין אהבתי וכשהגשתי לאורחים את המאפינס החמימים כולם התלהבו!
תודה על המתכון:)
היי מרילין ,
כתבת בתגובתך שעוגה פרווה, האם השוקולד מריר?
הי מרילין, אנסה עכשיו את המאפינס תפוז- חיפשתי הרבה זמן מתכון למאפינס פרווה בלי חמאה, לפי דעתי צריך להוסיף קליפת תפוז לטעם יותר תפוזי
הוסף רשומת תגובה