הנה מתכון ל- 12 עוגות קטנות שאופים בעתרות [מנג'ט] או בתבניות קטנות
משומנות היטב. אפשר לגוון, ולהוסיף קוביית שוקולד אחת בכל אחד מהשקעים
במרכז הבלילה. העוגות עם מעטה שביר ופנים רך ונימוח
משומנות היטב. אפשר לגוון, ולהוסיף קוביית שוקולד אחת בכל אחד מהשקעים
במרכז הבלילה. העוגות עם מעטה שביר ופנים רך ונימוח
מצרכים
2 ביצים שלימות
2 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
5 כפות קמח תופח
.
הכנה
מקציפים את החלמונים, עם הביצים והסוכר עד שתפוח ובהיר
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומכבים את האש
מוסיפים את הקמח לשוקולד ומערבבים
מוסיפים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים עם מטרף ידני
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומכבים את האש
מוסיפים את הקמח לשוקולד ומערבבים
מוסיפים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים עם מטרף ידני
מסדרים עתרות [מספר 5] בתבנית שקעים - שנים עשר שקעים
יוצקים מתערובת השוקולד עד ל3/4 השוליים - 3 כפות בערךאופים 10 דקות ולא דקה יותר
ועכשיו תשאלו אותי מה עושים עם שני חלבונים מיותרים
תשובה בהמשך
(-:
.
4 תגובות:
מה עושים עם שני החלמונים האחרים ??
החלמונים נכנסים למתכון. החלבונים חסרים. אפשר לצרף ביצים של השניצל.
כבר הכנסתי 2 ביצים שלמות אבל מה עם החלמונים מה לעשות איתם ?
עטרות
הוסף רשומת תגובה