gato chocolat boueux
מרקם פאדג'י, טעם עמוק למראות שאין בא שוקולד!
שמו לב: הכל קשור לזמן האפיה, נא לא לייבש!
מתאים לגודל תבנית ח"פ בינונית גודל A4
מצרכים - מדיות הכוסות 240 מ"ל
1 כוס קקאו
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית אבקת אפיה
2 כוסות סוכר
שתי ביצים
כוס שמן
כוס נס קפה רותח
כוס ורבע מים רותחים
הכנה
מחממים תנור ל- 180
מערבבים את הכל. הבלילה דלילה, וזה בסדר
אופים 35 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים
ציפוי
מיכל שמנת מתוקה
מאה גרם שוקולד מריר - חתוך לקוביות
רבע כוס מים
~
מחממים את השמנת ואת המים לסף רתיחה ומכבים
מכניסים את הקוביות מחכים דקה ומערבבים עד להמסה
יוצקים חם, על עוגה הפושרת
Gateau au chocolat - espresso
ingredients - plato 20*30 recangulair ou un peu plus grand
1 verre de kakao (non sucre)
2 verres de farine + 1 sachet de levur
2 verres de sucre en poudre
2 oeufs
1 verre d'huile
1.5 de verre de cafe nescafe sans lait bouillant ou bien esspresso
0.5 verre d'eau bouillante
encore 1/4 de verre d'eau
preparation: rechauffer four a 175
tout melanger meme si ces liquide ne pas rajouter de la farine
enfourner 30-35 minutes
ou jusque la brochette sort avec humidite
creme par dessus:
250 cl de creme. parve possible
100 grammes de chocolat noir
encore 1/4 de verre d'eau
chauffer la creme et eteindre. rajouter le chocolat, melanger
verser chaud jusqu'a debordement sur le gato chaud.
attendre que ca s'impreigne dedant.
2 תגובות:
מרילין שלום,
אני לא מבינה איך העוגה יוצאת פאדג'ית ובוצית כזאת,
הרי זה בדיוק אותו מתכון כמו עוגת השוקלד הלחה, רק שבמקום קמח תופח פה שמים קמח רגיל_א. אפיה, אבל זה אמור להביא לאותה התוצאה לא??
תודה,
אפרת
אמור להיות תבנית 20*30 על פי התרגטום לצרפתית ?
כדאי להוסיף גם לעברית,
גודל התבנית משפיע בצורה דרמטית על הצלחת העוגה.
יצא טעים לח ועשיר.
תודה
הוסף רשומת תגובה