.
העוף מתבשל לאט במעט מאוד נוזלים ומקבל טעם חגיגי במיוחד בזכות
שילוב התבלינים. הבטטה והצימוקים מקנים לו מתיקות עדינה שמשתלבתנפלא עם קוסקוס לבן. בתאבון
.שילוב התבלינים. הבטטה והצימוקים מקנים לו מתיקות עדינה שמשתלבתנפלא עם קוסקוס לבן. בתאבון
מצרכים
ארבע כרעיים נקיים מחולקים
בצל חתוך לטבעות
שש שיני שום שלימות
שש תרמילי הל מעוכים מעט
עלה דפנה אחד
רבע כפית הל טחון
כפית ג'ינג'ר מגורד
כף שטוחה פפריקה אדומה
שלוש בטטות חתוכות לפרוסות עבות
חצי כוס יין לבן יבש
שתי כפות חומץ בלסמי
שלוש כפות רוטב סויה
שני חופנים של צימוקים
.
לקישוט - עירית
..
הכנה
מזהיבים את הבצל בשמן ומצרפים את השום השלם למספר דקות
מוסיפים את ההל, העלה דפנה, הג'ינג'ר והפפריקה ומערבבים היטב
מוסיפים את העוף, מערבבים כך שהעוף יכוסה בבצל
מניחים על העוף את פרוסות הבטטה, ממליחים ומפלפלים
מוסיפים את היין, החומץ, הסויה והצימוקים בלי לערבב
מבשלים מכוסה כשעה על אש נמוכה
מבשלים מכוסה כשעה על אש נמוכה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה