סלמון על מצע גזר, שעליו שופכים רוטב עשיר בטעמים
ואופים..טעים ומפתיע. תודה חמדה על המתכון הנפלא
.
ואופים..טעים ומפתיע. תודה חמדה על המתכון הנפלא
.
.
מצרכים
שש נתחי פילה סלמון שטופים
שלוש גזרים גדולים קלופים ושטופים
שלוש גזרים גדולים קלופים ושטופים
מחית מחתיכת שורש ג'ינג'ר בערך בגודל ביצה
עשר שיני שום קצוצים היטב
חצי כוס סלרי עלים קצוץ דק
חצי כוס יין לבן יבש
חצי כוס שמן זית
חצי כוס רוטב סויה
מעט מלח ופלפל שחור
עשר שיני שום קצוצים היטב
חצי כוס סלרי עלים קצוץ דק
חצי כוס יין לבן יבש
חצי כוס שמן זית
חצי כוס רוטב סויה
מעט מלח ופלפל שחור
.
.
הכנה
פורסים פרוסות דקיקות של גזר על ידי קילוף עם הקולפן
ומסדרים אותן בתחתית של תבנית אפיה
מסדרים את הדגים על מצע הגזר
מסדרים את הדגים על מצע הגזר
בקערה מערבבים את היין, הסויה, השמן הזית, מחית השום
והג'ינג'ר, מלח ופלפל והסלרי הקצוץ
והג'ינג'ר, מלח ופלפל והסלרי הקצוץ
יוצקים את כל הרוטב על חתיכות הדג
מחממים תנור לחום גבוה, כ - 230 מעלות
מכסים את התבנית באלומיניום, ומכניסים לתנור ל - 20 דקות
מסירים את הכיסוי לוקחים בכף רוטב מתחתית התבנית מרטיבים
את פני הדגים מחזירים לתנור ל - 5 דקות נוספות ללא כיסוי
את פני הדגים מחזירים לתנור ל - 5 דקות נוספות ללא כיסוי
מגישים מיד
.
.
תגובה 1:
יצא פשוט מעדן !
הוסף רשומת תגובה