~~ כדורי בשר איטלקיים ~~

כדורי בשר טעימים מבושלים ברוטב עגבניות עשיר ומוגשים עם
ספגטי יוצרים מנה חמה וטעימה לחורף

מצרכים לקציצות
בצל קצוץ מטוגן בשמן זית
שתי שיני שום כתושות
כפית אורגנו
חצי קילו בשר טחון
שלוש כפות פירורי לחם או 2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות
ביצה
כף רסק עגבניות
מלח - פלפל

מצרכים לרוטב
שמן זית
בצל גדול קצוץ דק
קופסה גדולה של עגבניות משומרות מרוסקות

חמש שיני שום כתושות
עלה דפנה
שני ענפי קורנית
מלח - פלפל

הכנה
מערבבים את כל חומרי הקציצות, לשים מספר דקות
יוצרים כדורים מהבשר, ומטגנים במעט שמן זית בכל הכיוונים
מטגנים בסיר בצל בשמן זית עד לזהוב בהיר
מוסיפים את יתר חומרי הרוטב ומבשלים כ- 3 דקות , שומרים על בעבוע עדין
מכניסים את הקציצות פנימה, מבשלים מכוסה 20 דקות, ועוד 40 דקות
בכיסוי חלקי
מסירים את עלי הדפה ואת הקורנית ומגישים חם על ספגטי
בהשראת - פסטה / סידרת הקורדון בלו


אין תגובות: