~~~~~~~~ זוקיני צהוב ממולא בגבינה ופסטו ~~~~~~


הם קטנים, מגולגלים וטעימים..הולכים נהדר במגש האינטיפסטי לצד לחם
כפרי טרי. אפשר להכין מראש לשמור סגור במקרר עד לשעת ההגשה
לגיוון אפשר לערבב בגבינה מעט פרמזן, זרעי קצח או אפילו שומשום
.
מצרכים
זוקיני שטופים, מנוגבים ופרוסים לאורך
גבינת שמנת בטעם טבעי או גבינה לבנה מתובלת
ממרח פסטו
מעט מאוד שמן זית
מלח - פלפל
./
הכנה
מטגנים את פרוסות הזוקיני משני הצדדים בשמן זית ומוציאים לנייר סופג
ממליחים ומפלפלים את הפרוסות
מורחים מעט גבינה על כל פרוסה ומעט פסטו
מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם

תגובה 1:

הגר אמר/ה...

האם מתאים לעשות זאת גם עם זוקיני ירוק...לא ככ מכירה צהוב ומה ההבדל ביניהם, מעבר לצבע