הם קטנים, מגולגלים וטעימים..הולכים נהדר במגש האינטיפסטי לצד לחם
כפרי טרי. אפשר להכין מראש לשמור סגור במקרר עד לשעת ההגשה
כפרי טרי. אפשר להכין מראש לשמור סגור במקרר עד לשעת ההגשה
לגיוון אפשר לערבב בגבינה מעט פרמזן, זרעי קצח או אפילו שומשום
.
מצרכים
.
מצרכים
זוקיני שטופים, מנוגבים ופרוסים לאורך
גבינת שמנת בטעם טבעי או גבינה לבנה מתובלת
ממרח פסטו
מעט מאוד שמן זית
מלח - פלפל
./
הכנה
מטגנים את פרוסות הזוקיני משני הצדדים בשמן זית ומוציאים לנייר סופג
ממליחים ומפלפלים את הפרוסות
מורחים מעט גבינה על כל פרוסה ומעט פסטו
מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם
תגובה 1:
האם מתאים לעשות זאת גם עם זוקיני ירוק...לא ככ מכירה צהוב ומה ההבדל ביניהם, מעבר לצבע
הוסף רשומת תגובה