בפעם הראשונה שהתוודאתי לשילוב הזה, זה היה בסוכות לפני שנתיים
וזכור לי היטב איך שכל אחד מהמוזמנים [אנחנו] סיפח לעצמו את הקערה עם
הסלט הנ"ל ולא רצה לעזוב אותה
וזכור לי היטב איך שכל אחד מהמוזמנים [אנחנו] סיפח לעצמו את הקערה עם
הסלט הנ"ל ולא רצה לעזוב אותה
לגבי הרוטב, לא לשפוך את הכל על הגזר..כי אין לדעת מה גודל הגזרים
אני מציעה שתוסיפו חצי מכמות הרוטב, תערבבו, ותבדקו שכל גזר קיבל קצת
ואם לא, תוסיפו עוד קצת
אני מציעה שתוסיפו חצי מכמות הרוטב, תערבבו, ותבדקו שכל גזר קיבל קצת
ואם לא, תוסיפו עוד קצת
מצרכים
עשרה גזרים מגורדים
צרור עירית גזורה במספריים לחתיכות קטנות - או בצל ירוק
חופן פקאנים מסוכרים שבורים
צרור עירית גזורה במספריים לחתיכות קטנות - או בצל ירוק
חופן פקאנים מסוכרים שבורים
רוטב - על פי זויקה
חצי כוס שמן
שליש כוס חומץ
שתי כפות סוכר חום
פלפל שחור גורס
שתי שיני שום כתושות
כף חרדל דיג'ון
.
הכנה
מערבבים את הגזר המגורד עם העירית בקערה
שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ומענעים היטב
מתבלים את הגזר ברוטב ומפזרים את הפקאנים
מתבלים את הגזר ברוטב ומפזרים את הפקאנים
10 תגובות:
סלט מושלם!
היי!!
הבלוג שלך מהמם!!
ולשאלה... אפשר לוותר על החרדל במתכון? או אולי להחליף אותו במשהו אחר?
תודה מראש!!
שבת שלום
אכן סלט מנצח.
באחד הימים, בהעדר פקאן סיני,
הוספתי פיסטוקים מטוגנים במעט שמן (על אש קטנה ולהשגיח שלא ישרפו).
מאז זו הגירסה המועדפת.
כול הכבודד!!! מנצח הצלת אותי על הדקה האחרונה של ארוחת הערב לא היה לי זמן לעשות סלט וניסיתי את זה.. וכולם ממש אהבו :))
טעים מאוד!!
מעולה! מעולה! חוסל תוך שניות מרגע ההגשה! בהחלט נכנס לרשימת הסלטים המככבים אצלי במטבח
סלט טעים, מעולה, ומוצלח גם יום למחרת.
סלט טעים, מעולה, ומוצלח גם יום למחרת.
פעם ראשונה שנתקלתי במתכון היתה כשהתארחת בבית נאמן לפני שנים, ניסיתי והתלהבתי וגזיר העיתון עם המתכון האלוף שלך לא יוצא מהספר המתכונים! את אלופה!!!
התודעתי 😊
הוסף רשומת תגובה