.
לאכול אותם כך או לשלב במאכלים בסגנון סיני - בכל מקרה זה טעים בצורה מסוכנת
אפשר להחליף את אגוזי הקשיו בשקדים מקולפים, או באגוזי פקאן
.
.
מצרכים
מאתיים גרם אגוזים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי מים
חצי כוס סוכר
כוס וחצי מים
שמן לטיגון עמוק
.
.
הכנה
מבשלים חמש דקות את המים עם הסוכר
מוסיפים את האגוזים, ומבשלים על להבה בינונית במשך 10 דקות
מוציאים, מסננים ומפזרים על משטח ליבוש
כשהאגוזים יבשים לחלוטין, מטגנים אותם בשמן עמוק
זהירות - זה נשרף מהר מאוד בגלל ציפוי הסוכר
מסננים היטב ושומרים בצנצנת
מוסיפים את האגוזים, ומבשלים על להבה בינונית במשך 10 דקות
מוציאים, מסננים ומפזרים על משטח ליבוש
כשהאגוזים יבשים לחלוטין, מטגנים אותם בשמן עמוק
זהירות - זה נשרף מהר מאוד בגלל ציפוי הסוכר
מסננים היטב ושומרים בצנצנת
.
.
מקור: הבישול הסיני של אהרוני
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה