קוסקוס חגיגי וטעים מאוד בכלום עבודה - מתאים לט"ו בשבט וגם לראש השנה
.מצרכים
שקית קוסקוס מהיר הכנה
שתיים ורבע כוסות מים
ארבע כפות שמן
ארבע כפות שמן
רבע כפית קינמון
רבע כפית זינג'ביל
רבע כפית כורכום
כפית מרק עוף
~
בצל גדול פרוס דק
חצי כוס גרגירי רימון
חופן אגוזים מסוכרים
מלח - פלפל
.
.הכנה
שמים בסיר את המים, השמן הקינמון, הזינג'ביל הכורכום והמרק עוף
ומביאים לרתיחה, מכבים, מכניסים את הקוסקוס מכסים ומשהים ל- 5 דקות
ומביאים לרתיחה, מכבים, מכניסים את הקוסקוס מכסים ומשהים ל- 5 דקות
פותחים את הסיר, מפרידים את הגרגירים עם מזלג
משהים פתוח לעוד חמש דקות ומסדרים בכלי הגשה
~
מטגנים את הבצל על אש קטנה עד שמתחיל להזהיב
מצרפים את גרגרי הרימון ואת האגוזים, מערבבים
מתבלים במלח ופלפל ומכבים את האש
עורמים את הבצל המטוגן על הקוסקוס ומגישים חם
מצרפים את גרגרי הרימון ואת האגוזים, מערבבים
מתבלים במלח ופלפל ומכבים את האש
עורמים את הבצל המטוגן על הקוסקוס ומגישים חם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה