סלט מתובל היטב עם טעם של "ניסואז" מוגש על חצאי פלפלים. המנה יכולה להוות מנת פתיח בסעודת שבת, או לשמש כארוחה מלאה בתוספת ביצה קשה - ואולי גם אנשובי. בצרפת נוהגים לחלוט את הפלפלים
ולקלף את קליפתם לפני שממלאים אותם - אני וויתרתי על השלב הזה
למתכוני טונה נוספים לחץ כאן
ולקלף את קליפתם לפני שממלאים אותם - אני וויתרתי על השלב הזה
למתכוני טונה נוספים לחץ כאן
מצרכים
ארבע פלפלים ירוקים מאורכים חצויים לשניים ונקיים
רבע כוס אורז לא מבושל
קופסא קטנה של טונה בשמן
שלוש כפות זיתים ירוקים חתוכים לרבעיםחצי גמבה אדומה קצוצה
שלוש כפיות לימון
שלוש כפות שמן זית
כפית חרדל
שן שום קטנה קצוצה
מלח - פלפל
זיתים שחורים לקישוט
.
הכנה
מבשלים את האורז במים מרובים ומלח עד שהוא מוכן, מסננים ומקררים
טורפים יחד את הלימון עם השמן החרדל והשום
בקערה שמים את האורז, עם הזיתים הירוקים ואת הגמבה ואת הרוטב
בקערה שמים את האורז, עם הזיתים הירוקים ואת הגמבה ואת הרוטב
מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל
ממלאים את חצאי הפלפלים ומקשטים בזיתים שחורים
.
תגובה 1:
אהבתי מרילין הפלפלים הממולאים נהדרים אני ממלא אותם עם בורגול ועוד דברים טובים...
אהבתי הכל ...
התמונות מלאות שמש..תענוג
שבוע טוב macheri
[חיבוק]
הוסף רשומת תגובה