~~ בורגול מוקפץ עם הפתעות ~~

Bourgoul avec surprise

המון הפתעות
.
.

תוספת חמה חגיגית, טעימה ומיוחדת, בהחלט מתאימה לשבתות וחגים. ניתן
לשחק בטעמים על ידי שינוי בין הגזר לבטטה ובין סוגי האגוזים
זו אחת המנות האהובות עלינו

.

.

מצרכים
כוס וחצי בורגול גס, מושרה במים פושרים שעה וסוחטים
שתי כפות שמן זית
בצל קצוץ
בטטה קטנה חתוכה לקוביות או לחלופין גזר
חופן שומשום
חופן צימוקים או תמרים קצוצים
חופן זרעי דלעת או אגוזי קשיו או בונדוקים
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
חצי כפית קינמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח




הכנה
מקפיצים במחבת גדולה את הבצל והגזר
מוסיפים את התבלינים, השומשום האגוזים והצימוקים
מקפיצים 10 דקות עד שהבצל מוזהב
מוסיפים את הבורגול ומקפיצים לעוד חמש דקות
מניחים בצלחת ומגישים עם פלחי תפוז
.

המתכון המקורי של מסעדת סקופ שהביאה יפנית - כאן עם מספר שינויים

Bourgoul avec surprise
ingredients
1.5 verre de burgoul trempe dans eau 1 heure et essorer
2 cas d'huile d'olive
1 oignon couper fin
1 petite patate douce coupee en petit cube
1 poignee de sesame-possible complet
1 poignee de raisin sec - possible dates/pruno coupe en des
1 poigne de noisette coupe - possible cajou ou graine de citrouille
1/2 cac de curcumin
1/2 cac de camoun / cumin
1/2 cac de canelle
1/2 de paprika doux
sel
.
preparation:
faire revenir oignons et patate dans l'huile
rajouter graines et epices et faire revenir 10 minutes
rajouter bulgour et faire revenir / melanger 5 minutes
servir avec supreme d'orange autour

4 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

אוהבת מרילין


אגב הולכת להכין את הבטטות בצורה הזו...והבורגול גם אבל כתוספת חמה...ואהבתי גם את הקישואים חההה בקיצר הכל טעים...

אגב הסיפור של וויאן בקשר לגאלט דרוואה...גם לי הוא לא מוכר...הולכת לחתור וליבדוק גם חההה

נשיקות מאלן מאשרי
שבת שלום ונשיקות לבנות המקסימות שלך...
שונטי

אנונימי אמר/ה...

אוהבת מרילין


אגב הולכת להכין את הבטטות בצורה הזו...והבורגול גם אבל כתוספת חמה...ואהבתי גם את הקישואים חההה בקיצר הכל טעים...

אגב הסיפור של וויאן בקשר לגאלט דרוואה...גם לי הוא לא מוכר...הולכת לחתור וליבדוק גם חההה

נשיקות מאלן מאשרי
שבת שלום ונשיקות לבנות המקסימות שלך...
שונטי

*Choco* אמר/ה...

C'est tres appetissant!
Merci pour la recette en francais Maryline!
Bisous

Unknown אמר/ה...

יצא אחלה מצוין
אני אהבתי
נראה מה יגידו השאר
עדה