.
.
אצלנו מאוד אוהבים בטטות בתנור ואין כמעט שבוע בלי המנה הזו
פעם בטימין ופעם ברוזמרין. משום מה מהרגע שהן יוצאות מהתנור ועד
לרגע ההגשה תמיד נעלמת חצי מהכמות..אז מראש אני מכינה כפול
פעם בטימין ופעם ברוזמרין. משום מה מהרגע שהן יוצאות מהתנור ועד
לרגע ההגשה תמיד נעלמת חצי מהכמות..אז מראש אני מכינה כפול
השמרניים יותר יכולים לוותר על שלב הרוטב ורק לפזר מעט שום
לפני ההגשה - יוצא מעולה
לפני ההגשה - יוצא מעולה
~
להגיש לצד גבינות ולחמים חמים או כליווי למנה בשרית
מצרכים
בטטה גדולה קלופה
מעט שמן זית
חופן טימין
.
רוטב
כפית חומץ בלסמי
כף שמן זית
חצי כפית דבש
שן שום קצוצה
מלח - פלפל
.
הכנה
מסדרים נייר אפיה על תבנית אפיה
חותכים את הבטטות לאצבעות - כמו צ'יפס עבה
מסדרים את הבטטות על הנייר אפיה
מזליפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס וטימין ואופים עד שמשחים
מערבבים את חומרי הרוטב ומטפטפים מעט מעל הבטטות
מגישים פושר
5 תגובות:
מרילין, הבלוג שלך פשוט מקסים!!! הוא כל כך אותנטי ומהלב. כל הכבוד לך! יישר כח. פמפקין
תודה פמפקין..איזה כיף שבאת לבקר
דש לשלג ולכפור
(-:
תודה על המתכון ושנה טובה!
שמחתי להתקל בבלוג שלך
האם תוכלי להגדיר כמה זמן צריך לשים בתנור ובאיזה חום?! תמיד אני מנסה וזה תמיד מתפשל לי!
הכנתי את הבטטות ומשפחתי ליקקה אצבעות.
ממליצה בחום.
הוסף רשומת תגובה