~~ מרק כרישה, תפוח אדמה ואורז ~~


מרק קליל שטוב להתחיל בו את שבוע ולהתנקות ממעדני השבת
הטעם עדין של הכרישה משתלב נפלא עם ג'ינג'ר השמן זית והלימון

מצרכים
שלוש כרישות - החלק הלבן בלבד, מנוקים ופרוסים
שלוש תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
כפית ג'ינג'ר מגורד
חופן אורז
שמן זית
כף מרק עוף
מלח - פלפל
חמש כוסות מים
מיץ מחצי לימון

הכנה
מטגנים במעט שמן זית את הכרישה
מוסיפים את תפוחי אדמה ומערבבים מספר דקות
מוסיפים את המים ואת התיבול ומבשלים כ- 10 דקות
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז מוכן
מגישים ומטפטפים מעט לימון בכל קערה
מקשטים בעלי פטרוזיליה או שמיר


2 תגובות:

שיטוטים אמר/ה...

פעם הרביעית שהמרק על הסירים אצלי - נוחל הצלחה

מרילין איילון אמר/ה...

תודה רבה מדי, בתאבון