~~~~~~~~~~~מוס אננס עם קרם אננס~~~~~~~~



זהו קינוח שנולד מקופסא של שימורי אננס שנשארה כמעט מלאה
אחרי שלקחתי כמה חתיכות בשביל העוף המוקפץ הסיני
לצורך העניין הכנתי את הקינוח פרווה
אבל כמובן ש
אפשר \ רצוי להחליף את השמנת הצמחית בשמנת אמיתית
אני חייבת לציין שהופתעתי מאוד לטובה מהשילוב של האננס עם הג'ינג'ר המסוכר
הקינוח הוגש בסיום סעודה ראשונה של שבת, והתקבל בהתלהבות רבה

זה הכי כיף כשמכלום יוצא משו מוצלח

מצרכים ל-6 מנות
שמנת לקצפת צימחית אחת
קופסא אחת של שימורי אננס חתוכים לקוביות
אחת או שתי קוביות של ג'ינג'ר מסוכר על פי טעמכם

אופן ההכנה
מסננים את קופסת האננס ושומרים 12 חתיכות לקישוט המנה
מחלקים את האננס לשני חלקים
חלק אחד מרסקים עם הג'ינג'ר
וחלק מרסקים ומקציפים עם השמנת

הרכבת המנה
בכוסות יפים מסדרים
שיכבה של קצפת בטעם אננס
שיכבה של מחית אננס ג'ינג'ר
שיכבה נוספת של קצפת בטעם אננס
מקשטים ב- 2 חתיכות אננס

אם עושים עם קצפת אמיתית, נשמר מספר שעות במקרר
א
ם זו קצפת צימחית, אפשר להכין יום או יומיים מראש

~~
מרילין איילון

5 תגובות:

Chanita Harel חני הראל אמר/ה...

ברוכה הבאה לעולם הקסום של בלוגרי האוכל !! ותתחדשי כמובן.אהבתי
איזה סיפתח טעים הכנת, בא לי עכשיו
:-)

מרילין איילון אמר/ה...

תודה חנית,
ואין ספק שמילותיך הטובות בשבועות האחרונים הן אלו שדירבנו אותי

Unknown אמר/ה...

אשמח מאוד אם תוכלי לצרף פה מתכון של מוקפץ סיני, לא מצאתי כאן באתר ואני נהנית מאוד מבישולי המתכונים שלך.

תודה רבה רבה מראש, יפעת

מרילין איילון אמר/ה...

שלום איפעת - אני חושבת שבקטגוריה של החזה עוף יש עוף בלימון מוקפץ מאוד טעים - ועוד אחד עם דבש וסויה..לכי תציצי ותהיני!
מרילין

מישי אמר/ה...

היי מרילין!!
לפני הכל, האתר מדהים!
ושאלה על המתכון...
את האננס (המרוסק) שמקציפים עם השמנת (פרווה)
מוסיפים לפני ההקצפה/תוך כדי הקצפה/אחרי שנוצר קצף??

תודה מראש!