עיצוב החלה פשוט למדי: מרדדים למלבן מורחים את הצדדים במעט מרגרינה (אני שמתי גם סוכר קינמון) ומגלגלים כלפי פנים. אופים בלי להבריש בביצה כדי ליצור ניגוד חזק יותר בין הלבן של החלה לבין השחור של הקישוט. אחרי האפיה מקשטים ומחזירים לתנור למספר דקות
~
כל בצק חלה שאתם רגילים אליו יעשה את העבודה. אני אישית עובדת לפי המתכון הזה
~
כל בצק חלה שאתם רגילים אליו יעשה את העבודה. אני אישית עובדת לפי המתכון הזה
קישוט
בקערה קטנה ממיסים כ- 2 כפות קקאו במעט מים חמים, רק כדי שיתגבש. מוסיפים קצת חלמון של ביצה ומערבבים למרקם משחתי. מציירים בעזרת מכחול
השימוש בקקאו לקוח מהאתר
על אותו עקרון הכנתי לחמניות אישיות שיוגשו בסלסלה מרכזית
ולחם עגול גדול - התמונה נלקחה לפני הייבוש והאפיה השניה
6 תגובות:
מדהים !!
איפה המתכון??
מקורי ויפהפה !
מפאר ברמות את שולחן החג !
אהבתי !
שרית-ב
♥
מקסים! את כשרונית כל כך!
האם יש דרך לא להשתמש בחלמון? אני לא אוהבת לשלב ביצים לא מבושלות באוכל...
מקסים! את כשרונית כל כך!
האם יש דרך לא להשתמש בחלמון? אני לא אוהבת לשלב ביצים לא מבושלות באוכל...
זה נכנס לתנור אחר כך, לא צריכ הלהיות בעיה.
הוסף רשומת תגובה