~~ קארי עגבניות בכוסברה ~~





 עוד מנה מעולה מהמטבח ההודי - שילוב טעמים נפלא
יושב מצויין ב"טאלי" ומתנגב נפלא עם צ'אפטי
.
.
מצרכים
שלוש כפות שמן
שני בצלים קצוצים דק
כפית זרעי כוסברה טחונים
כפית כמון טחון
חצי כפית אבקת צ'ילי
שתי כפיות ג'ינג'ר מגורד
שני שיני שום מרוסקים
קילו עגבניות פרוסות
שני פלפלים ירוקים חריפים קצוצים - אופציה
חצי כפית עד כפית מלח
שתי כפות כוסברה טרייה קצוצה
מעט עלי כוסברה לקישוט
.
.
הכנה
מטגנים את הבצל בשמן כ- 5 דקות עד שזהוב
מוסיפים את התבלינים ומבשלים אותם כ- 2 דקות
מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, העגבניות והפלפלים ומערבבים היטב
מתבלים במלח ומבשלים כדקה
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים
מקשטים בעלי כוסברה יפים
.
.
מקור
Hamlyn - All colour indian cookbook

מוכר שכונתי - בפאתי אגרה

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

למרילין
תודה - מעולה. האם הפסקת לכתוב בבלוג?