~~~~~~~~~~ חזה עוף, בדבש, צ'ילי ועוד ~~~~~~


על שני דברים אני מקפידה כשאני מכינה חזה עוף. הדבר הראשון
הוא לעטוף אותו במעטפת קמח והדבר השני הוא בישול מינימלי
שני הדברים האלה מבטיחים נתחים רכים ועסיסיים
עוד תפקיד יש הציפוי הקמח שעוטף את החזה - הסמכת הרוטב
~
התיבול קצת מתוק, קצת חמוץ, קצת חריף - בקיצור מאוד אסיאתי
ומאוד טעים
.
.
מצרכים
מאתיים חמישים גרם חזה עוף חתוך לרצועות
מעט קמח מעורב עם פפריקה מתוקה ומעט זנגביל טחון יבש
~
שתי כפות סילאן
שתי כפות רוטב צילי
שתי כפות רוטב סויה
ארבע כפות דבש
חצי כפית אבקת שום

הכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב
טובלים את החזה לתוך קערה הבקמח ומטגנים במחבט חצי דקה
כל צד במעט שמן
שופכים את כל מצרכי הרוטב לתוך המחבט
מביאים לרתיחה, מבשלים חצי דקה ומכבים

4 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

לא כ"כ הבנתי..
האם כך עושים?
שלב א- לתבול בקמח
ב- לטגן
ג- כשמסיימים לטגן, שמים את כל חומרי הרוטב, ושופכים מעל חזה העוף המטוגן?
תודה!

שירי אמר/ה...

זהו מתכון מנצח, מהיר הכנה, שמככב אצלי לעיתים קרובות.

אנונימי אמר/ה...

מתכון טעים ויפה..

yehoudith אמר/ה...

טעים מאוד, ממש מתכון רושם.
המתכונים שלך מוצלחים אחד אחד!