~~~~~~~~~~ סלמון מוקפץ עם ירקות ~~~~~~~~~


אילתור ספונטני לחלוטין שנוצר ממה שהיה בבית באותו רגע
והתוצאה? מנה קיצית, קלילה וטעימה! מומלץ

מצרכים
נתח סלמון במשקל 400 גרם, חתוך לקוביות
כוס אפונה קפואה מופשרת
בצל פרוס
שתי כוסות עגבניות תמר חצויות
שמן זית
בזיליקום יבש
טימין
מלח - פלפל

הכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד לצבע שקוף
מוסיפים את האפונה ואת הדג ומקפיצים כ- 5 דקות
מוסיפים את העגבניות, מעט בזיליקום ומעט טימין, מלח ופלפל
ומקפיצים עוד 3 דקות
מגישים חם לצד אורז

אין תגובות: