~~ שרמולה של פלפל חריף ~~

עדיף לשים כפפות - אני תמיד שוכחת


.כשאני רואה אצל הירקן את הפלפלים החריפים הירוקים הארוכים אני לא יכולה להתאפק, כבר אני מריחה אותם נקלים על האש כבר אני רואה אותם מצופים ברוטב של שמן זית שום וחומץ
וכבר אני מדמיינת איך שורף בפה ובכל זאת לא יכולים להפסיק
מצרכים
שישה פלפלים ירוקים חריפים ארוכים
שלוש שיני שום קצוצים
רבע כוס מים
שתי כפות חומץ
כף שמן זית
מלח

הכנה
קולים את הפלפלים על אש גלויה, אוטמים בשקית
כשקר מקלפים. עדיף לשים כפפות
בסיר קטן ורחב שמים את כל שאר המצרכים
יחד עם הפלפלים, ומבשלים עד שכמעט ואין נוזלים
מגישים פושר
~
אפשרות נוספת לפלפלים חריפים שאני אוהבת להגיש
היא פשוט לקלות אותם, לקלף, להזליף שמן זית ולימון
ולפזר שום קצוץ חי..גם מאוד טעים

פלפל חריף פלפל חריף פלפל חריף פלפל חריף פלפל חריף פלפל חריף פלפל חריף פלפל חריף

אין תגובות: