~~ עוגות שוקולד קטנות ~~



עוגות קטנות בתבנית אישית..איכשהו זה תמיד יותר טעים מאשר עוגה שלימה
הנה מתכון ל- 12 עוגות קטנות שאופים בעתרות [מנג'ט] או בתבניות קטנות
משומנות היטב. אפשר לגוון, ולהוסיף קוביית שוקולד אחת בכל אחד מהשקעים
במרכז הבלילה. העוגות עם מעטה שביר ופנים רך ונימוח
~
כידאי להקפיד על זמן האפיה, כדי לא לייבש את העוגות





מצרכים
2 ביצים שלימות
2 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
5 כפות קמח תופח
.
הכנה
מקציפים את החלמונים, עם הביצים והסוכר עד שתפוח ובהיר
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומכבים את האש
מוסיפים את הקמח לשוקולד ומערבבים
מוסיפים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים עם מטרף ידני
מסדרים עתרות [מספר 5] בתבנית שקעים - שנים עשר שקעים
יוצקים מתערובת השוקולד עד ל3/4 השוליים - 3 כפות בערךאופים 10 דקות ולא דקה יותר
ועכשיו תשאלו אותי מה עושים עם שני חלבונים מיותרים
תשובה בהמשך
(-:
.

4 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מה עושים עם שני החלמונים האחרים ??

מרילין איילון אמר/ה...

החלמונים נכנסים למתכון. החלבונים חסרים. אפשר לצרף ביצים של השניצל.

אנונימי אמר/ה...

כבר הכנסתי 2 ביצים שלמות אבל מה עם החלמונים מה לעשות איתם ?

אנונימי אמר/ה...

עטרות