~~~~~~~~~~~~~~ספגטי ברוטב תרד~~~~~~~


המנה נולדה בספונטניות כשערכתי קניות וראיתי תרד יפה בקופסה
חזרתי הבית והתקנתי לנו ארוחה תוך כדי שאני מפרקת את השקיות ומסדרת את הכל במקום
טעים (-:


מצרכים
קופסת תרד טרי
בצל קצוץ
שום קצוץ
שמן זית וחמאה
שמינית כוס חומץ בלסמי
מיכל שמנת מתוקה
פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט

הכנה
מנקים את התרד וטובלים אותו ל- 3 דקות במים רותחים
מוציאים מהסיר, מנקזים נוזלים וקוצצים דק
במחבת מטגנים בצל בקצת שמן זית וקצת חמאה עד ששזוף
מוסיפים את השום לחצי דקה ומצרפים את התרד
מאדים / מטגנים במחבת על אש קטנה עד שהתרד מגיר את הנוזלים שלו - משהו כמו 10 דקות
מוסיפים את הבלסמי, השמנת והתבלינים ומבשלים יחד כ- 8 דקות
בעזרת מוט בלנדר מרסקים ישר במחבת - לא יותר מדי - אנחנו לא רוצים מחית

מגישים על ספגטי שזה עתה יצא מהמים וקיבל זילוף של שמן זית
הערה - לדעתי אפשר בשקט לוותר על שלב החליטה של התרד
~~
מרילין איילון

אין תגובות: