~~ פשטידת קוטג' שמכינים בשתי דקות בול! ~~

צילום: מרילין איילון
שיחה קצרה עם חברתי רבקה שמספרת לי על מתכון לפשטידת קוטג' שהיא קיבלה והוא קל והוא מוצלח,  והפשטידה כבר בתנור אצלי לארוחת ערב. אין יותר פשוט מזה.
זה הולך כך, מאדים מעט כרישה קצוצה בשמן. אני הכנתי במיקרו היא אומרת לי, אז גם אני אידיתי במיקרו.
על כל קופסת קוטג' תוסיפי כף גדושה קמח וביצה. מלח פלפל, לערבב ולאפות. אז זה מה שעשיתי גם.
הלכה למעשה, בזמן שקיצצתי את הכרישה ואידיתי אותה הקטנים קיבלו קערה קטנה, אחד פתח ורוקן בה את הקטוג', אחד שבר לכלי קטן את הביצים וצירף אותם לקערה ואחת הוסיפה את הקמח וערבבה.


מי שממהר ורוצה ארוחה טעימה, שירוץ על זה.
מצרכים לתבנית בגודל בינונית
1/2 כוס כרישה קצוצה (אפשר גם בצל)
1 כפית שמן זית
4 קוטג'
4 כפות גדושות קמח
4 ביצים
מלח ופלפל
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מרפדים תבנית אפיה בינונית בנייר אפיה.
מאדים את הכרישה עם השמן רק עד לצבע שקוף. לדעתי גם בלי הכרישה זה נהדר....וכך גם הילדים לא יחפרו כדי להוציא אותם. מערבבים את הכל, יוצקים לתבנית ואופים עד שהכל מוזהב יפה, גם מלטה. בערך 30 דקות.
בתאבון!

5 תגובות:

קריני אמר/ה...

תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים,הכל נראה כל כך טעים ואלגנטי. תאווה לחיך ולעיניים.

Unknown אמר/ה...

תודה על המתכונים המעולים.
שאלה: מה הכוונה ל 4 קוטג'?
4 גביעים???

Unknown אמר/ה...

תודה על המתכונים המעולים.
שאלה: מה הכוונה ל 4 קוטג'?
4 גביעים???

Unknown אמר/ה...

היי אפשר לעשות את המתכון בלי ביצים?

מרילין איילון אמר/ה...

כן, 4 גביעים.
לגבי הביצים, לא ניראה לי, מה יחזיק את הכל?