~~ בלונדיז שוקולד לבן ופירות יבשים~~

מתכון: בלונדיז פירות מיובשים


אם חשקה נפשכם בפינוק מתוק (אבל לא מדי!)  נימוח וטעים, בטעם של שוקולד לבן ומני פירות יבשים, אז קבלו המלצה חמה. מתכון של אורן גירון שמסרה לי דנה מהבלוג "משהו טוב"
זה ממש ממש טעים. כדאי לכם.
רכיבים: (תבנית ח"פ בינונית)
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה
2 ביצים
1 כפית מחית וניל (שמתי כפית תמצית רגילה)
קורט מלח
110 גרם סוכר (שמתי 100 גרם = חצי כוס)
80 גרם שוקולד לבן, קצוץ
160 גרם גבינה לבנה 9% שומן (שמתי 5)
160 גרם תערובת פירות מיובשים קצוצים (שמתי משמשים תאנים ואגוזי פקאן)
100 גרם קמח תופח

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות, משמנים ומקמחים תבנית אפיה.
2. מעל באן מארי ממיסים שוקולד וחמאה.
3. בנפרד, מקציפים ביצים שלמות, משחת וניל, מלח וסוכר לקציפה אוורירית.
4. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את תערובת השוקולד הלבן המומס.
5. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים היטב.
מוסיפים אפירות מיובשים, שוקולד לבן קצוץ (80 גרם) וקמח ומערבבים רק עד שאחיד.
6. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 30-35 דקות עד להתייצבות.
7. לאחר קירור מוחלט חותכים לקוביות.
8. שומרים את הבלונדיס בכלי אטום במקרר.

שבוע טוב,
בע"ה בשורות טובות



 רוצים להגיב? לשאול שאלות?
צרו קשר


אין תגובות: