~~ סלט לבבות ארטישוק ביין שום ורוזמרין~~

צילום: בעז לביא, סגנון: ענת לבן
כמה שהוא טעים!! אני ממליצה על הסלט הזה לכל חובבי הארטישוק, לכל אלו שמחפשים סלט חדש טעים ומשובח. יש בו קלילות בזכות היין הלבן, חמיצות עדינה, ארומה נהדרת וטעם מופלא. כאמור מומלץ.


שימו לב לקלות ההכנה

מחממים 6 שיני שום קצוצות ב 1/4 כוס שמן זית למשך שתי דקות, מוסיפים 10 עגבניות שרי חצויות, מערבבים עוד שתי דקות, מוסיפים 1/4 כוס יין לבן ומבשלים שתי דקות, מוסיפים 2  כוסות ארטישוק קפוא מופשר חתוך לקוביות ומבשלים תוך ערבוב חמש דקות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ובכפית רוזמרין טרי, מכבים את האש ומגישים קר, בטמפרטורת החדר או חם.
יאמי

אין תגובות: