~~ הזדמנות אחרונה לסדנת קינוחי פסח אצל מלכי אדלר ~~


לכל מי שבקש ממני לפרסם כאן סדנאות שאני ממליצה עליהן,  הבטחתי קיימתי.


זהו, אני ממליצה מכל הלב לבוא למלכי אדלר, מי שרוצה ללמוד בקבוצה קטנה, לקבל הסברים מדוייקים, מקצועיים ולבביים, מי שרוצה לצאת עם חברה, עם אמא, בת (אני באתי עם אחת הבנות שלי לפני שנה וחצי!), שווה שווה שווה!!

מלכי אדלר, בני ברק
טלפון: 0544844331


מלכי אדלר הנה קונדיטורית ושוקולטיירית מהשורה הראשונה, מוכשרת ומקסימה, משתלמת בהתמדה אצל מיטב השפים בארץ ובעולם:  אורן גירון, אסטלה, תומר כבירי, אלון גולדמן, ערן שוורצברדוג'וליאן אלברזה ( אלוף העולם בפטיסרי לשנת 2011 ) הם רק חלק קטן מהשמות שמהם מלכי למדה ועודה לומדת.
 
 
התשוקה שלה למקצוע מביאה אותה לחשיפה מתמדת למגמות החדישות ביותר בתחום, ובאמת, כל פעם מלכי מפתיעה מחדש עם יצירות מדהימות בתחום הפטיפורים, פרלינים, קינוחי כוסות, עוגות, מקרונים, וגם ממתקים!
 
 
למלכי אדלר טור קבוע בעיתון "בקהילה" בשם המילה האחרונה שבו היא משתפת את הקוראים במתכוני עוגות וקינוחים מגוונים וברמות שונות, היא כותבת באתר הקונדיטוריה הישראלי "מנטקה", ומעבירה סדנאות מעלפות בבית שלה
 
הסדנות של מלכי, אני אומרת את זה בלב שלם, זה משהו מיוחד ולכן אניתמיד ממליצה מכל הלב, וגם נרשמת בעצמי!
 
קודם כל יש למלכי רצון גדול לנתינה - מלכי נותנת ברוחב לב מהידע שלה, רק קחו!
בשל המיומנות הגבוה שלה בכל התחומים הנוגעים בקונדיטוריה יש בסדנה רצף של למידה אין סופית: שיטות עבודה מקצועיות, חומרי גלם מהמשובחים, כלי עבודה חדישים ומפתיעים, ובכלל אווירה מחשמלת של יצירה ויופי.



הזדמנות אחרונה לסדנת קינוחי פסח 5/4/16 בשעה 17:30 בבני ברק
בסדנא נלמד להכין קינוחים ושילובים המתאימים לחג
·        קינוח אישי -דקואז לוז, קרמו שוקולד, קראנץ וקרם שנטילי קפה
·        קינוח בכוס - טריקולד מוס קסיס, פטל ותות
·        קינוח בכוס - מוס שוקולד , קרמבל וקרמו קוקוס
·        טארטלט לימון ומרנג
·        טארטלט שוקולד עם קראנץ קוקוס
·        קרמבו

מחיר הסדנא 340 ש"ח

אין תגובות: