הדגים מוגשים כשלצדם רוטב עשיר וטעים, הרוטב "דורש" לחם טוב, חבל על כל
טיפה.
מצרכים
3 דגי מושט (אמנון) שלמים (אפשר גם דגים אחרים שאוהבים)
1/4 כוס שמן (לא זית)
1/4 כוס שמן (לא זית)
1 פלפל חריף ירוק קצוץ
1 בצל גדול קצוץ
1 כף שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר כתוש
3 מסמרי ציפורן
2 תרמילי הל
1 קופסת עגבניות קלופות מרוסקות (800 גר')
1 פחית חלב קוקוס (400 גר')
1 קופסת שימורי חומוס מסוננים
1 כפית גדושה תערובת "גרם מסלה" (תערובת תבלינים הודית, אם אין אפשר להחליף בכפית כורכום, כפית זרעי כוסברה יבשים וכפית כמון)
מלח ופלפל שחור
1 כוס כוסברה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ
1 כף שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר כתוש
3 מסמרי ציפורן
2 תרמילי הל
1 קופסת עגבניות קלופות מרוסקות (800 גר')
1 פחית חלב קוקוס (400 גר')
1 קופסת שימורי חומוס מסוננים
1 כפית גדושה תערובת "גרם מסלה" (תערובת תבלינים הודית, אם אין אפשר להחליף בכפית כורכום, כפית זרעי כוסברה יבשים וכפית כמון)
מלח ופלפל שחור
1 כוס כוסברה קצוצה
בסיר רחב שיכול להכיל את שלושת הדגים מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא ממש
שזוף, מוסיפים את השום, הג'ינגר, הפלפל החריף, מסמרי הציפורן ותרמילי ההל ומטגנים מערבבים עוד 5
דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, חלב הקוקוס גרגירי החומוס והתבלינים, מביאים
לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה, בלי כיסוי 5 דקות.
מחליקים פנימה את הדגים ומבשלים על בעבוע עדין עוד 40 דקות או עד שהדג מוכן. מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים.
מחליקים פנימה את הדגים ומבשלים על בעבוע עדין עוד 40 דקות או עד שהדג מוכן. מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים.
2 תגובות:
לא יכולה איתך,
את עושה לי חלושס!
נראה מושלם
מרילין הבלוג שלך טעים טעים. הכנתי ממנו כבר לא מאט מתכונים והכל יצא מעולה. כרגע מבשלת את הדגים לפי המתכון שלך ופשוט רציתי לומר תודה על שאת משתפת בעשיה שלך.
הוסף רשומת תגובה