צילום: דן לב, סגנון: דלית רוסו |
את הרימונים היפים שיש בעונה הזו אני אוהבת לשלב בסלטים, בשל הצבע, והפריכות. והנה דוגמה חיה: קבלו סלט שהוא יפה, פריך, בריא, והכי חשוב בעיניי: טעים עד מאוד.
פרווה / דרגת קושי קלה / חומרים זמינים / זמן הכנה 10 דקות
מצרכים
שקית אדממה במשקל 400 גרם (פולי סויה – נמכר במקררים של הירקות
הקפואים)
1 רימון מפורק
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 צרור כוסברה קצוץ
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
100 גרם צנוברים קלויים
לרוטב
1/4 כוס מיץ לימון טרי
גרודה של לימון שלם
גרודה של לימון שלם
2 כפות שמן זית
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מכניסים לתוכו את תרמילי האדממה, מבשלים 3 דקות, מסננים ומצננים. מחלצים את הפולים
מהתרמילים ושמים אותם בקערה בינונית. מוסיפים לקערה את שאר רכיבי הסלט ואת הרוטב,
מערבבים ומגישים.
6 תגובות:
הסלט נשמע נהדר וניצן אלופה! מזל טוב לצדיק!
הסלט מעולה. אני מוסיפה 2 קולורבי בקוביות קטנות. משדרג את הסלט.
אין צורך בשדרוגים - הסלט פשוט מושלם!!!!
עשיתי כבר אותו כמה וכמה פעמים והוא פשוט הצלחה גדולה!!
גם טעים וגם אסטטי.
קצת מעצבן לפרק את הפולים, אבל גם זה לא נורא.
אימצתי אותו!!!
תודה מרילין, נעזרת הרבה בבלוג שלך!!
הכנתי את הסלט לכבוד ראש השנה לא נשאר אפילו פירור האורחים לא הפסיקו להתפלל שווה את כל ההשקעה יצא מדהים תודה רבה
ניתן לקנות שהפולים כבר מפורקים
הוסף רשומת תגובה